[+] HOME | WELKOM

In de serie the Ghostwhisperer speelt Jennifer Love Hewitt een jonge vrouw (Melinda Gordon) die een gave heeft.
Sinds haar kindertijd kan ze communiceren met geesten die op een of andere manier aardgebonden zijn.
Ze helpt de overledenen met het oplossen van problemen en het afscheid nemen van geliefden hier op aarde. Pas dan kunnen ze overgaan naar het "witte licht".

Melinda's oma had die gave ook en Melinda kon goed met haar praten over hun gave voordat haar oma overleed. Melinda's moeder heeft dezelfde gave maar probeert het te ontkennen en negeren dat ze geesten van overledenen ziet.
Dat botst wel eens met Melinda, want zij negeert haar gave niet en ziet het als haar taak om anderen te helpen.

Melinda Gordon is getrouwd met Jim Clancy en heeft een antiekwinkel. Andrea Moreno is haar zakenpartner in de antiekwinkel. Later komen Delia Banks en Professor Rick Payne in het leven van Melinda.


EINDE SEIZOEN 3!!

* 2 November Seizoen 3 Aflevering 18: Pater Familias
Melinda ontdekt de waarheid over haar familie's verleden. Heb je deze aflevering gezien? Op het eind van deze afleveringen gebeurt er iets vreemds met de schaduwen van Melinda, Jim, Dr Payne, Beth, Ned, Delia...

Ga naar ons Forum en schrijf je in, en onderzoek de foto van het moment dat Dr Payne de ontdekking doet. Ontdek jij wiens schaduw ontbreekt?
En wat zou er dan aan de hand zijn, is diegene overleden en weet ie het zelf nog niet??

01-10-2008 Ons Forum is nu online!
Plaats een berichtje zodat we ons Forum snel op gang krijgen!

news

  • [1]
  • [2]
  • [3]
  • [4]

Augustus 2008

Jennifer werd  in november 2007 bekritiseerd omdat ze flink was aangekomen. Er werden foto's van haar genomen op het strand tijdens een vakantie met haar verloofde.

Met behulp van een personal trainer is Jennifer in 10 weken tijd maar liefst 9 kilo afgevallen. Dit was niet het resultaat omdat critici gemeen en onbeleefd tegen haar waren, maar omdat ze weer actief wilde zijn en gezond bezig wilde zijn.

 

December 2007

Jennifer Love Hewitt en haar Schotse vriend, de acteur Ross McCall kondigen hun verloving aan.
Jennifer droeg de verlovingsring, die al meer dan 100 jaar in het bezit is van Ross' familie. Het koppel is bijna 3 jaar bij elkaar.

Wie is Ross McCall? Ross McCall is geboren op 13 Januari 1976 in Schotland. Hij verhuisde naar Engeland toen hij 10 jaar oud was. Hij ging naar het Redroofs Theatre School in Maidenhead, Engeland, net als Kate Winslet.
Hij speelde in Les Miserables in Londen. Hij speelde gastrollen in verschillende tv shows, zoals The Bill, The Brittas Empire, en Bramwell, en nog meer... Maar hij is het meest bekend door zijn rol in de met een award beloonde miniserie Band of Brothers.


 

November 2007

Jennifer Love Hewitt: "It was not my best day, It was not my best week"

Jennifer praat over haar populariteit in OK! Magazine, over de foto's die zijn geplaatst van Jennifer door People's Magazine in haar bikini. Volgens de critici voldeed Jennifer niet aan het standaard maatje "0" , wat gebruikelijk is in Hollywood. Jennifer was op vakantie met verloofde Ross McCall en werd op het strand door de paparazzi gefotografeerd. Jennifer was nogal boos over dit voorval, omdat ze telkens maar weer werd geconfronteerd met de foto's en wat ze ervan vond. Er werd zoveel ophef over gemaakt, dus besloot Jennifer om nog een keer, voor de laatste keer een interview te geven over de foto's.

"This is the last time I will address this subject. I've sat by in silence for a long time now about the way women's bodies are constantly scrutinized. To set the record straight, I'm not upset for me, but for all of the girls out there that are struggling with their body image.

A size 2 is not fat! Nor will it ever be. And being a size 0 doesn't make you beautiful.What I should be doing is celebrating some of the best days of my life and my engagement to the man of my dreams, instead of having to deal with photographers taking invasive pictures from bad angles. I know what I look like, and so do my friends and family. And like all women out there should, I love my body. To all girls with butts, boobs, hips and a waist, put on a bikini -- put it on and stay strong."

("Dit is de laatste keer dat ik iets zal zeggen over dit onderwerp. Ik ben lange tijd stil geweest over het voorval en hoe het lichaam van vrouwen wordt beoordeeld. Om duidelijk te zijn, ik ben niet boos om wat erover mij gezegd wordt, maar ik ben boos voor de meiden die het moeilijk hebben met het zelfbeeld over hun lichaam.

Als je maat "2" hebt, betekent het niet dat je dik bent. Maat "0" maakt je niet automatisch mooi. Wat ik zou moeten doen, is genieten van de beste jaren van mijn leven en mijn verloving met de man van mijn dromen, in plaats van me bezig te houden met fotografen die foto's nemen vanuit verkeerde hoeken. Ik weet hoe ik eruit zie, en mijn vrienden en familie weten dat ook. En net als wat andere vrouwen zouden moeten doen, hou ik van mijn lichaam. Tegen alle vrouwen met grote billen, borsten, heupen en taille zou ik willen zeggen: Draag een bikini, en wees er trots op!")

En dus plaatsen wij hier een mooiere foto van Jennifer en haar verloofde!

23-09-2005

Premiere Ghostwhisperer op CBS op Vrijdag 23-09-2005 om 20.00.
Jennifer Love Hewitt speelt Melinda Gordon die communiceert met de geesten van overledenen.

Geinspireerd door de paranormale zaken van medium James van Praagh

 

Home | Afleveringen | Cast | Video | Forum | Paranormaal
GhostWhisperer.nl 2008